Forumul Academic Roman
Home Despre noi Evenimente Proiecte editoriale Galerie Foto Parteneri Contact


Facultatea de Urbanism

Fundatia Romana pentru Democratie, organizatie nonguvernamentala si nonprofit, se implica in proiectele comunitatii locale si sustine programele educationale menite sa dezvolte spiritul civic al tinerilor. In acest sens, FRD promoveaza proiectele echipei Facultatii de Urbanism a Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” ce prevad crearea unei generatii de tineri absolventi, capabili sa schimbe orasul in care traim. In mai bine.

Facultatea de Urbanism anunta schimbarea datei de admitere, care va avea loc pe 24 iulie 2012, la programele de licenta Amenajarea si Planificarea Peisajului si Proiectare si Planificare Urbana. Inscrierile se vor face in perioada 19-22 iulie 2012. Admiterea va consta intr-un test de creativitate, prin care candidatul sa demonstreze capacitatea de sinteza, asociere logica si conceptualizare, imaginatie si creativitate.

Detalii la Secretariatul Facultatii de Urbanism – tel. 021/ 30 77 180 sau 021/ 30 77 183.

Facultatea de Urbanism anunta organizarea admiterii pentru urmatoarele Programe Masterale (inscrieri in perioada 19-22 iulie si admitere pe 27 iulie):

  • PROIECTARE URBANA
  • PEISAJ SI TERITORIU
  • AMENAJAREA TERITORIULUI SI DEZVOLTARE REGIONALA
  • MANAGEMENT URBAN PENTRU ORASE COMPETITIVE
  • MOBILITATE
  • URBANISM SI POLITICI PUBLICE

Informatii la Secretariatul Facultatii de Urbanism - tel. 021 / 30 77 180 sau 021 / 30 77 183.

Click pentru download Prezentare